Federatia Romana de Fotbal (FRF) a virat suma de 300.000 de euro in contul fostului selectioner Victor Piturca, astfel devenind oficiala despartirea acestuia de banca tehnica a echipei nationale.

"Noi i-am trimis hartia pe care el a dorit-o, a semnat-o si ne-a transmis-o inapoi. Oferta noastra de 300.000 de euro a fost acceptata de el. Apoi, noi am semnat la randul nostru hartia respectiva, i-am virat banii in cont si cu asta basta. Rezilierea contractului s-a oficializat. In momentul de fata Victor Piturca nu mai are nicio legatura contractuala cu Federatia Romana de Fotbal", a declarat Ionut Lupescu, directorul general al FRF, pentru agentia Mediafax.

"Eu nu mai fac parte din lumea fotbalului si nu are rost sa vorbesc despre fotbal. Ce rost mai are sa comentez eu acum? Sa comenteze Lupescu si ceilalti. Eu nu mai vreu sa vorbesc despre fotbal", a mentionat Victor Piturca.

Victor Piturca a fost demis in luna aprilie, ca urmare a rezultatelor slabe pe care echipa nationala le-a inregistrat in actuala campanie de calificare pentru Cupa Mondiala din 2010. Piturca a fost selectionerul echipei nationale de fotbal de la finele anului 2004 si a condus de pe banca tehnica 47 de meciuri, dintre care 28 au fost victorii, 12 infrangeri si 7 remize.