Gabi Balint vrea sa le multumeasca suporterilor timisoreni pentru sprijinul acordat printr-o victorie in meciul de duminica, impotriva liderului actual, Dinamo. Inaintea meciului care "probabil va defini campioana din acest an", antrenorul Timisoarei stie si care e avantajul banatenilor in acest meci: joaca fara presiune.

"Daca Steaua-Dinamo a fost El clasico, duminica va fi, probabil, El decisivo sau El definitivo. Este un meci capital, care probabil va defini campioana din acest an. Sincer, nu simt absolut nicio presiune. Drumul pe care echipa l-a parcurs pana acum este unul foarte bun. Visam in continuare! Este un vis frumos, care se poate implini la finalul acestui campionat. Presiunea este la ei. Sunt disperati, deoarece nu s-au calificat in Champions League niciodata", a declarat Balint in cadrul conferintei de presa de vineri, citat de site-ul oficial al clubului.

"Sigur ca avem probleme mari de sanatate in cazul unora dintre jucatori. Nu cred ca vom putea sa-i refacem. Dar nici asta nu ma sperie, fiindca ceilalti fotbalisti, care sunt apti, sunt foarte motivati ca sa scoata un rezultat bun. Dinamovistii au publicul de partea lor. Nu sunt invincibili. Totul este sa intram in teren fara presiune. Alexa, Artiom Karamyan, Amuneke si Rusic sunt jucatorii incerti. Nu consider ca Dinamo este mai buna in niciun compartiment. Am incredere in echipa si in jucatorii pe care-i am. Sunt jucatori buni, este drept, la Dinamo, sunt atacanti care au fost golgeteri, au experienta", a adaugat tehnicianul banatenilor, potrivit aceleiasi surse.

Balint vrea sa dedice victoria de duminica suporterilor timisoreni: "Nu ma gandesc sa inving Dinamo pentru mine, am facut asta de multe ori cand eram jucator. Acest oras merita o asemenea victorie, vin fanii, ne fac niste bannere frumoase, de sustinere, la vestiar, cum au facut si dupa ce am invins pe Dinamo in Cupa. E pacat sa nu le oferim maxim de bucurie suporterilor. Anul acesta se poate!".