Alvaro Pereira va parasi gruparea CFR Cluj pentru a juca in campionatul portughez. Potrivit presei din Portugalia, oficialii clujeni au ajuns la un acord cu Benfica. Pereira va semna un contract pe o perioada de patru ani, contra sumei de 4 milioane de euro.

Uruguayanul Pereira va primi la noua sa echipa un salariu anual de 450.000 de euro, cu 150.000 de euro mai mult decat primeste de la CFR. Potrivit publicatiei Diario de Noticias, citata de Mediafax, Benfica trebuie sa trimita garantiile bancare privind tranzactia pentru ca intelegerea sa fie oficializata.

"Am jucat deja in Liga Campionilor si este mereu un privilegiu sa participi la o astfel de competitie, dar e mai bine sa o faci cu o echipa ca Benfica. Deocamdata astept ca transferul meu sa se concretizeze. Sper sa joc la Benfica in sezonul viitor, ar fi un vis transformat in realitate. Insa eu sunt o persoana realista si prefer ca mai intai sa se rezolve totul, iar apoi sa visez", a declarat Alvaro Pereira, potrivit agentiei Mediafax.