Nemultumit dupa un sezon dezastruos (in urma caruia Realul nu va castiga niciun trofeu - Barcelona este aproape campioana), portarul Iker Casillas are o doleanta pentru viitorul presedinte al Realului din Madrid: sa fie cat mai multi jucatori spanioli in echipa galacticilor. In alta ordine de idei, Florentino Perez si-a lansat oficial candidatura pentru a deveni presedinte al albilor.

“Nu am nimic cu jucatorii straini, insa Villa, Mata sau Silva sunt la fel de valorosi precum strainii care se presupune ca vor veni la Real din vara. Vreau mai multi spanioli in echipă. Cred ca am avea mai mult succes!”, a declarat Casillas.

Florentino Perez a confirmat, in cursul zilei de joi, ca va candida pentru a deveni presedinte al gruparii madrilene, dupa ce a mai ocupat aceasta functie pret de mai multe sezoane.

Sub mandatul lui Perez, pe Santiago Bernabeu au sosit nume mari precum Zinedine Zidane, David Beckham si Ronaldo. Fostul presedinte, Ramon Calderon, si-a dat demisia pe 16 ianuarie 2009, dupa ce a fost acuzat de frauda in timpul Adunarii Generale a clubului din capitala Spaniei.