Instanta a dat castig de cauza procurorilor DNA si Cornel Penescu, Gheorghe Constantin si Liviu Facaleata vor mai ramane in arest inca 29 de zile. Marcel Lica este singurul inculpat caruia magistratii nu i-au prelungit mandatul de arestare. Cu o zi in urma, Tribunalul Arges hotarase eliberarea lui Penescu&co.

Cristi Borcea, Dinamo:"Imi pare rau ca Penescu ramane in arest. Niciunul dintre cei arestati nu prezinta un pericol public"(sport.ro)

Adrian Mititelu, U. Craiova: "Nu am fost implicat in nicio magarie, nu am nimic de ascuns.In afara de cazuri de crima sau viol, eu nu am mai auzit ca o persoana sa primeasca un al doilea mandat"(sport.ro)

George Copos, Rapid: "Imi pare sincer rau, nu stiu daca acesti oameni sunt vinovati"(sport.ro)

Tribunalul Arges a respins cererea procurorilor DNA de prelungire a manadatului de arestare preventiva in cazul arbitrului Aurelian Bogaciu. Acesta va ramane in arest pana la 29 mai, data cand ii expira madatul de arestare de 29 de zile.

Decizia nu este definitiva si poate fi atacata cu recurs in termen de 24 de ore. Aurelian Bogaciu a fost arestat preventiv in noaptea de 29 spre 30 aprilie de DNA Pitesti pentru luare de mita. Bogaciu a fost acuzat ca a primit o suma de bani si ca a acceptat cazarea gratuita la hotel, in schimbul unui ajutor pe care urma sa-l dea echipei de fotbal FC Arges.