"Echipa nationala inseamna totul pentru mine", l-a anuntat Nicolae Dica pe selectionerul Lucescu. Ajuns la Iraklis dupa experienta nefericita din Italia, fostul stelist a tinut cu Steaua in derby-ul cu Dinamo, insa nu s-ar mai intoarce in Ghencea.

"Echipa nationala inseamna totul pentru mine, nu Steaua! Sper ca Razvan Lucescu sa aduca un suflu nou la echipa si sa ne califice la Europenele din 2012. Daca voi juca bine, cred ca voi intra in vederile lui. A fost neplacut ce s-a intamplat in aceasta campanie pentru Mondiale. Eram favoriti la calificare, alaturi de Franta, si am ajuns codasi”, a mai spus Dica.

Vad toate meciurile din Liga I. M-am uitat la Steaua-Dinamo. Fosta mea echipa merita sa castige... Meciul a fost slabut si din cauza faptului ca Dinamo a jucat precaut, aparandu-se 85 de minute. Steaua mai are sanse doar la Europa League.

Steaua inseamna foarte mult pentru mine, dar nu ma intorc acolo. Nu sunt dorit si nu stiu de ce! Mi- am facut pe deplin datoria fata de Steaua. Sunt un jucator care spune totul, poate am deranjat unele persoane fiindca mi-am cerut drepturile salariale. Nu se simte lipsa mea la Steaua, ci a lui Mirel Radoi... Eu m-am integrat bine in echipa, atunci cand am venit in Ghencea, datorita celorlalti jucatori", a spus Dica in Evenimentul Zilei.