Fostul antrenor al Stelei si al echipei nationale a Romaniei, Emerich Ienei, este de parere ca Dinamo are mari sanse sa faca Liga 1 de ras in Champions League daca evolueaza fricos cum au facut-o in derbiul cu Steaua. De asemenea, Ienei mai considera ca dinamovistii se accidenteaza prosteste, iar indisponibilitatile ar putea sa-i coste scump.

"Steaua-Dinamo a fost o partida catastrofala. Dinamovistii au mizat pe o remiza, au facut pasi inapoi, iar stelistii n-au creat nimic la mijlocul terenului, aruncand mingi aiurea spre Kapetanos. A fost un meci de categoria a patra din Anglia, daca ne gandim cum au jucat Liverpool si Chelsea in Liga Campionilor”, a declarat Ienei (pentru EVZ) facand referire la derbiul Steaua-Dinamo.

"Cei de la Dinamo au fost mai fricosi. Daca vor juca asa, astia ne fac de ras in Liga! O sa se disculpe ca au fost accidentati, asa cum a zis Borcea... Da, dar se accidenteaza prosteste, nu sunt jucatori inteligenti. Fac alunecare genunchi in genunchi la centrul terenului sau simuleaza accidentari si se rup”, a concluzionat Emerich Ienei (pentru EVZ) facand referire la situatia jucatorilor dinamovisti.

Steaua si Dinamo au remizat, scor 1-1, in derbiul etapei cu numarul XXX din Liga 1 la fotbal, partida de pe arena din Bulevardul Ghencea fiind departe de asteptarile microbistilor romani.