Sase dosare penale se vor intocmi ca urmare a nerespectarii regulilor impuse pentru meciul de vineri eara dintre Steaua si Dinamo. Jandarmeria Buucresti a anuntat intocmirea a sase dosare penale si sanctionarea clubului Steaua si a firmei care asigura paza in incinta stadionului deoarece au permis intrarea unor suporteri cu torte, petarde si fumigene.

“In urma controalelor efectuate de fortele de ordine a fost depistata o persoana care intentiona sa intre in incinta stadionului, desi avea interdictie. Alte patru persoane s-au ales cu dosar penal pentru aprinderea unor torte, iar o alta avea asupra sa un baston telescopic din metal, fiind luata aceeasi masura, pentru detinere de arma alba”, a declarat purtatorul de cuvant al Jandarmeriei, Marius Militaru, potrivit agentiei Mediafax.

Alte doua persoane au primit o amenda de 1.600 lei pentru detinere de substante pirotehnice, iar un alt numar de suporteri urmeaza a fi sanctionat, dupa ce vor fi vizionate si probele video.

Partida de vineri dintre Steaua si Dinamo din etapa a 30-a a Ligii 1 a fost intrerupta cateva minute din cauza fumigenelor aruncate in teren de fanii stelisti spre poarta lui Matache.