FC Timisoara a obtinut trei puncte importante pentru mentinerea in lupta pentru locul intai in Liga 1. Elevii lui Balint au invins formatia Otelul Galati prin golul marcat in minutul 23 de Gigel Bucur. Galatenii au facut multe greseli in prima repriza, dar au venit montati de la vestiare si au atacat in repetate randuri poarta lui Pantilimon. Timisorenii au tremurat pe final de repriza, dar Cisovsky si-a salvat echipa de doua ori la rand. Prin aceasta victorie, FC Timisoara isi pastreaza locul in clasament.

Partida de la Timisoara a inceput bine pentru gazde, care au atacat prin Gigel Bucur poarta lui Kolev. Raspunsul galatenilor a venit dupa un sfert de ora de joc, cand Ibeh a prins un sut sanatos. Pantilimon a avut o interventie foarte buna si si-a salvat echipa. Galatenii fac destule greseli in aparare, greseli de care profita Bucur. Timisoreanul inscrie singurul gol al partidei in minutul 23. Gazdele au numeroase ocazii de a se distanta, dar ratarile sunt la ordinea zilei.

Repriza secunda arata o noua fata a Otelului. Iorga surprinde apararea timisorenilor in debutul reprizei secunde, dar Pantilimon prinde balonul. Urmeaza momente bune de joc pentru ambele echipe. Ritmul partidei este unul alert, ambele formatii se intrec in ratari, dar scorul ramane 1-0.

"A fost o victorie norocoasa. Meritata dar norocoasa. Nu sunt multumit si in continuare nu cred ca asta e jocul nostru. Nu reusim sa dam goluri din faze clare. Ne cream intr-adevar cu mare usurinta situatii de gol. Ratam lamentabil. Nu este un joc care sa imi dea linistea pentru meciul cu Dinamo", a declarat patronul Timisoarei, Marian Iancu pentru postul de televiziune sport.ro, citat de Prosport.

"Nu am putut mai mult azi, s-au adunat multe meciuri pana acum. Trebuie sa ne bucuram de victorie, asa cum e ea. Caldura si oboseala sunt cauzele obiective ale evolutiei din meciului de astazi. Nu m-a multumit decat scorul, nimic altceva, la pauza erau daramati toti jucatorii. Le dau doua zile libere, dupa care pregatim meciul cu Dinamo, care este decisiv pentru titlul", a mentionat si antrenorul Gabi Balint.

"Nu am facut un meci prea reusit, caldura i-a lovit in cap pe multi. Comitem greseli mari, luam goluri usor, noi am jucat foarte slab, Timisoara slab. Speram macar sa ne indeplinim obiectivul, adica salvarea de la retrogadare. Este cea mai neagra perioada din cei trei ani si jumatate de cand sunt la Galati. Nu stiu daca mai raman la echipa din vara. Timisoara a inscris din ocazia unui oportunist care nu degeaba este golgheterul campionatului", este de parere si antrenorul Galatiului, Petre Grigoras.