Stelistii sunt porniti sa castige toate punctele din intalnirea cu Dinamo si sa razbune meciul din retur cand "cainii" au obtinut un rezultat de egalitate nesperat dupa jocul prestat. "Nu mai are rost sa vorbim ce inseamna pentru Steaua un meci impotriva lui Dinamo", a spus Marius Lacatus.

"Avem nevoie de victorie, pentru ca mai sunt etape de disputat. Trebuie sa tratam foarte serios aceste cinci jocuri de campionat. Un joc cu Dinamo nu este cazul sa mai vorbim ce inseamna pentru toti stelistii. Sper ca rezultatul sa nu fie decat unul pozitiv", a declarat Lacatus la conferinta de presa.

"Nu cred ca este problema noastra ce se intampla cu suporterii care ne-au atacat. Eu cred ca ar fi mai bine ca suporterii dinamovisti sa nu vina la meci, dar nu sunt eu cel care hotaraste. Daca vor veni, rivalitatea din teren va merge si in tribune! Sper sa fie vorba de fair-play si sa nu se intample nimic. Ce trebuie sa facem noi, este sa incercam sa castigam jocurile pe care le mai avem si sa ajungem pe un loc de care sa nu ne fie rusine la sfarsitul campionatului".

Dorin Goian, Steaua: "Am dat o declaratie dupa victoria cu Otelul si am spus ca Otelul a fost motivata de CFR. Am jucat cu Timisoara fara niciun fel de problema, iar Comisia m-a suspendat chiar inaintea meciului cu Dinamo, anul trecut. Nu este normal ca Tamas sa joace in Ghencea, la el nu s-au aplicat aceleasi reguli?".

"Suporterii nu numai ca ne vor face galerie, atmosfera va fi cu adevarat speciala. Importanta este ca noi sa jucam bine, iar la final sa-i multumim pe suporteri. Mi-as dori ca Dinamo sa nu castige campionatul. Nu fac un secret din asta. Acum sunt certat cu Lucian, nu vorbim la telefon".

Dayro Moreno, Steaua: "Cred ca este o partida foarte importanta, Steaua trebuie sa castige mereu impotriva lui Dinamo. Cred ca am experienta destula in Romania pentru a face fata cu Dinamo. Primul meci pe care l-am jucat cu Dinamo reprezinta o amintire dureroasa, vreau sa joc maine".