Sahtior si Dinamo Kiev se intalnesc, joi, la Donetsk pentru returul semifinalei de Cupa UEFA. Trupa lui Mircea Lucescu este favorita dupa 1-1 in tur, insa antrenorul roman nu ia in seama acest lucru. "Niciodata nu m-am gandit la statistici. Fiecare meci este unic si incepe de la zero", a spus Lucescu.

Mircea Lucescu, antrenorul lui Sahtior: "Vom incerca sa jucam cum o facem de obicei, dar rezultatul va depinde enorm de cum vor putea jucatorii mei sa-mi urmeze indicatiile. Nu trebuie sa ne multumim cu faptul ca avem nevoie de un rezultat alb pentru a ne califica in finala. In ceea ce ma priveste, sansele de calificare sunt inca egale pentru embele echipe, asa ca trebuie sa jucam ca si cum am fi facut 0-0 in meciul tur" (uefa.com).

"Oricine ar juca impotriva lui Dinamo", a mai spus Lucescu, care este nevoit sa-l inlocuiasca pe Olexandr Kucher in aparare, acesta fiind suspendat. "Sunt multumit de jucatorii mei, sunt intr-o forma buna. Am evoluat in zece oameni o repriza intreaga in meciul din campionat impotriva lui Kryvbas si am demonstrat ca suntem foarte puternici psihic".

Yuri Semin, antrenor Dinamo Kiev: "Milevskiy este bine si va juca cu siguranta. Trebuie sa recunosc ca in acest sezon ne-am confruntat cu o serie lunga de accidentari, dar ne-am descurcat minuntat si asa o vom face si impotriva lui Sahtior. Sunt convins ca jucatorii mei pot fi invingatori joi, in semifinale, dar si in finala Cupei UEFA".

Returul dintre Sahtior si Dinamo Kiev se joaca, joi, de la 19.30 la Telesport.

In cealalta semifinala, Hamburg primeste vizita lui Werder Bremen (21.45, Pro Tv). In tur, scorul a fost 1-0 pentru Hamburg.