Pe langa antrenamentul dinaintea partidei cu Dinamo de vineri, stelistii trebuie sa raspunda la intrebarile politistilor in legatura cu incidentul petrecut marti la Afumati, cand autocarul Stelei a fost atacat cu pietre. Politistii au venit special la stadionul Ghencea pentru a vorbi cu jucatorii.

Pavel Golanski, stelistul care a avut cel mai mult de suferit dupa acest incident, el fiind lovit cu o piatra in cap, declara: "Nici nu intra in discutie ca eu sa-mi doresc sa parasesc Romania. In niciun caz asa ceva. Romania nu inseamna acel huligan dar, totusi, nu e normal ceea ce s-a intamplat. Cel care a facut acel gest nu se poate numi suporter. Noi suntem jucatori si consider ca nu este normal sa fim atacati pe strada. Pot sa spun doar atat: daca nu aveam noroc, pentru ca eu consider ca am avut din plin, putea sa ma omoare", a spus polonezul.

In ceea ce priveste interzicerea suporterilor dinamovisti sa intre pe stadion la meciul Steaua - Dinamo, Jandarmeria a anuntat ca nu-i poate opri pe dinamovisti sa intre pe Ghencea. "Numarul biletelor si accesul suporterilor echipei oaspete la acest eveniment sportiv este o problema a cluburilor implicate in organizare, precum si a forurilor fotbalistice de decizie. Jandarmeria nu poate interzice accesul suporterilor echipei oaspete in stadion, decat daca organizatorul si forurile competente solicita acest lucru", informeaza jandarmeria Bucuresti intr-un comunicat remis joi.