Sir Alex Ferguson a castigat in zece minute disputa impotriva eternului sau rival, Arsene Wenger, insa la finalul partidei castigate cu 3-1 de United, scotianul a dat dovada de un mare respect pe care i-l poarta omologului sau. "Stiu exact ce simte Arsene in aceste momente", a spus Ferguson, incercand sa-l consoleze pe dezamagitul Wenger. "A fost cea mai urata noapte din cariera mea pentru ca am dezamagit atatia oameni care au venit sa ne sustina", a recunoscut antrenorul lui Arsenal.

Sir Alex Ferguson, antrenorul lui Manchester United:"Am avut un start incredibil de meci, care a facut diferenta. Doua goluri rapide si moralul lor a fost distrus. Sunt tineri si indiferent de nivelul de joc nu ai cum sa te ridici dupa o asa lovitura. Cum am mai spus: trebuia sa castigam aceasta competitiei de mai multe ori pentru ca avem tot ce ne trebuie. Aceasta echipa nu m-a dezamagit niciodata. Al treilea gol a fost fantastic, iar viteza de joc minunata. Toti au jucat unul pentru celalalt. Ronaldo a facut diferenta, dar daca stai sa analizezi partida, la cum s-a miscat Park si la cat a alergat Fletcher, nu ai cum sa nu te intrebi: cine a fost Omul Meciului?".

Vom privi Arsenal, la inceputul sezonului viitor, drept o amenintare pentru noi. Stiu exact ce simte Arsene Wenger in aceste momente. Cand muncesti cum a facut-o el si cand esti intr-un loc de atat timp de cand este el la Arsenal, cu sigurnata merita un succes. Problema mea si a lui Arsene este ca, cu cat esti mai vechi in aceasta meserie, cu atat lumea are anumite asteptari de la tine. Ori castigi, ori pierzi. Nu cred ca trebuie sa castigi o Cupa Europeana pentru a fi un antrenor bun, dar, din pacate, presa asa crede.

M-am uitat la Barcelona, sambata, si au fost absolut incantatori - puteau sa marcheze zece goluri, dar merg la Chelsea fara Puyol si Rafael Marquez ceea ce reprezinta o mare problema pentru ei. Daca ma intrebati cu cine as vrea sa joc in finala, raspunsul meu este simplu: cu niciuna dintre ele!"

Arsene Wenger, antrenorul lui Arsenal: "Cel mai greu lucru este ca nu am simtit ca jucam intr-o semifinala de CL pentru ca am fost pe langa dupa primele zece minute. Meciul s-a terminat inainte sa fi inceput. Este dezamagitor sa lupti in felul in care am facut-o sa ajungem pana aici, apoi sa cedezi atat de usor. Eram pregatiti pentru United, dar dupa primele zece minute a fost imposibil. Am continuat totusi sa credem si am facut ce am putut, am jucat cu mandrie si dorinta. Face parte din fotbal ce s-a intamplat in aceasta seara. Nu am planuit asa ceva, dar nu avem incotro, trebuie sa trecem peste si sa dam o replica pe masura, duminica, lui Chelsea in Premier League.

Manchester United a meritat sa mearga in finala dupa cele doua meciuri. Au fost mai buni si le doresc mult noroc in finala. Daca este cea mai urata noapte din toata cariera mea? Da, este cea mai neagra pentru ca fanii erau cu noi, pregatiti pentru un meci mare si sa dezamagesti atatia oameni care au crezut in tine, doare foarte tare. Este usor sa dai vina pe lipsa de experienta, insa eu sunt convins ca aveam ce ne trebuie sa castigam. Vom continua sa ne dezvoltam si media de varsta a acestei echipe este una foarte tanara si pentru ca a ajuns la acest nivel, merita incredere.