Observatorul FRF, Marcel Lica, si arbitrul Aurelian Bogaciu raman in arest! Curtea de Apel Pitesti a respins recursul facut de avocatul lui Bogaciu impotriva masurii de arestare preventiva timp de 29 de zile.

Bogaciu a fost acuzat pentru luare de mita in scandalul de coruptie de la FC Arges. Procurorii spun ca Bogaciu a primit o suma de bani si ca a acceptat cazarea gratuita la hotel in schimbul unui ajutor pe care urma sa-l dea echipei de fotbal FC Arges.

"Sunt nevinovat, nu am primit bani de la fotbal, recunosc ca a venit numitul Facaleata cu o femeie la hotel in jurul orei 03:00 noaptea si ambii miroseau a bautura. Am avut o discutie cu ei, dar din cadrul usii, nu au intrat in camera de hotel, iar discutia a durat zece minute si nu am vorbit nimic despre fotbal si nici nu am intretinut relatii sexuale cu acea femeie", a spus Bogaciu.

Avocatul lui Aurelian Bogaciu i-a acuzat pe procurorii DNA, dar si pe judecatorul care se ocupa de caz ca au incurcat procedurile legale si a motivat cererea de eliberare a clientului sau prin faptul ca sotia lui Bogaciu este in pericol de avort spontan. "Practic, judecatorul a schimbat incadrarea juridica a faptelor in faza de urmarire penala, ceea ce este ilegal. Si mai este o problema: acum cand se judeca fondul, DNA spune ca inculpatul a luat 5.000 de dolari si o camera la hotel, iar judecatorul spune ca Bogaciu a primit o suma de 10.000 de dolari. O alta problema este aceea ca procurorul spune ca Bogaciu este functionar public, ceea ce nu este adevarat deoarece clientul meu nu lucreaza nici la FRS si nici la CCA. Parchetul a facut o anumita propunere, in conditiile in care spune ca Bogaciu este functionar public, dar judectorul ar fi trebuit sa tina seama de realitate, si anume de faptul ca nu este", a spus avocatul lui Aurelian Bogaciu.