Infrangerea Rapidului de la Medias, scor 1-0, a lasat urme nu numai in clasament ci si pe banca tehnica a formatiei bucurestene, Marian Rada demisionand. Noul antrenor al giulestenilor este, conform gsp.tv, Viorel Hizo, un apropiat al echipei patronate de George Copos.

Noul antrenor are ca obiectiv calificarea alb-visiniilor in Europa League, in functie de evolutia echipei acesta putandu-si prelungi intelegerea cu feroviarii (a semnat pe doi ani si jumatate).

In varsta de 62 de ani, Hizo a mai pregatit Rapidul in 90 de partide (47 de victorii, 13 egaluri si 30 de infrangeri), acesta revenind pe Valentin Stanescu dupa o pauza de patru sezoane.

Infrangerea de la Medias a fost hotaratoare in decizia lui Marian Rada de a parasi Rapidul, tehnicianul reprosandu-si rezultatele mult sub asteptari ale echipei.

"Rada a plecat din cauza rezultatelor", a precizat Nicolae Manea, directorul tehnic al Rapidului.

"Am inteles de la domnul Sichitiu ca Marian Rada a demisionat. A fost decizia lui si sunt de acord cu ea. Consider ca era nevoie de un soc la echipa. A fost numit in locul sau Viorel Hizo, un antrenor cu experienta, care cunoaste foarte bine Rapidul si care ne-a salvat de atatea ori", a declarat George Copos pentru Mediafax.

Incepand de luni, antrenamentele formatiei patronate de George Copos vor fi conduse de Viorel Hizo.