Ionica Serea a fost exclus din arbitraj dupa prestatia sa din meciul FC Vaslui - CFR Cluj, din semifinalele Cupei Romaniei. Centralul a primit nota 5 de la observatorul Dan Petrescu, iar Ioan Igna, oficialul care se ocupa cu delegarile la CCA, a mentionat ca "acest meci a fost ultimul pentru Serea". "Si ce daca, nu sunt nici primul, nici ultimul arbitru dat afara", a fost reactia fostului arbitru.

Ioan Igna: "Ionica Serea a primit din partea observatorului de la jocul CFR Cluj-FC Vaslui nota 5 si asta inseamna ca trebuie retrogradat in lotul B. In acest caz el ar fi putut sa conduca maxim jocuri din Liga a II-a. Varsta minima pentru a face parte din acest lot este de 39 de ani, iar Serea va implini in toamna 40, deci nu se incadreaza. Ar fi putut reveni in lotul A doar daca mai conducea alte partide, dar asa nu se mai poate. Deci, putem spune ca meciul de ieri din Cupa a fost ultimul pentru el".

Mai citeste Adrian Porumboiu: Arbitrajul lui Serea a fost comandat de Mircea Sandu/ Sandu: Am alte atributii decat sa ma ocup de arbitrii

FC Vaslui - CFR Cluj 0-2/ Ardelenii merg in finala Cupei

Ionica Serea: "Si daca m-au exclus din arbitraj nu e nicio problema. Sunt tanar, am 39 de ani nu 60. Pot oricand sa ma apunc de altceva. Eu consider ca nu am gresit cu nimic la meciul CFR Cluj - Vaslui. E un razboi intre doi oameni din fotbal: unul e foarte puternic, adica Adrian Porumboiu, iar al doilea sunt eu, Ionica Serea. E clar ca Porumboiu a castigat acest razboi".