Finala de Cupa Romaniei dintre FC Timisoara si CFR Cluj se va juca pe stadionul Pandurilor din Targu Jiu. "Am ales acest oras pentru ca este aproximativ la mijlocul distantei dintre Timisoara si Cluj", a anuntat Ionut Lupescu.

"Am stabilit ca finala sa se dispute la Targu Jiu. Am ales acest oras pentru ca este aproximativ la mijlocul distantei dintre Timisoara si Cluj, astfel incat suporterii celor doua echipe sa vina in numar cat mai mare la meci. S-a discutat cu oficialii celor doua cluburi si sunt de acord cu disputarea finalei la Targu Jiu. Inca n-am batut in cuie ora de incepere. S-ar putea sa fie 20:30 sau 20:45, dar asta stabilim si in functie de televiziunea care are drepturile de transmisie", a spus Lupescu.

Marian Iancu, finantatorul de la Timisoara: "Daca aceasta decizie a fost luata de FRF, probabil ca a fost obtinut si acordul celor de la CFR Cluj, dar pe noi nu ne-a intrebat nimeni nimic. Vom analiza decizia, dar la data disputarii meciului vom fi acolo si vom incerca sa castigam trofeul. Intalnim insa un adversar puternic"(gsp tv).

Finala dintre FC Timisoara si CFR Cluj este programata la data de 13 iunie.