UPDATE Tribunalul Arges a decis ca Aurelian Bogaciu va ramane in arest preventiv pentru 29 de zile. Arbitrul este acuzat de luare de mita. Potrivit DNA, centralul ar fi primit 5.000 de dolari mita la partida FC Arges - Universitatea Craiova, scor 1-1.

Aurelian Bogaciu a fost retinut pentru 24 de ore de catre Tribunalul Arges sub acuzatia de luare de mita. Potrivit DNA, centralul ar fi primit 5.000 de dolari mita la partida FC Arges - Universitatea Craiova, scor 1-1.

Centralul se va prezenta, conform Realitatea TV, in aceasta seara la Tribunalul Arges (in jurul orei 18:00) pentru a se lua decizia daca arbitrul va ramane sau nu in arest si in urmatoarele 29 de zile (exact cum s-a intamplat cu Sorin Corpodean, Marcel Savaniu si Marcel Lica).

"Este incredibil ce se intampla, dupa parerea mea probele nu sustin o asemenea masura si mi se pare cel putin suspecta graba cu care clientul meu, dupa ce a fost retinut pentru 24 de ore pe baza de ordonanta, va fi prezentat tot in cursul acestei zile la Tribunalul Arges, cu propunerea de arestare preventiva", a declarat Florin Doran, avocatul lui Bogaciu.

In scandalul de coruptie de la Pitesti sunt implicati, pana in acest moment, arbitrii Marcel Savaniu si Sorin Corpodean, observatorul federal Marcel Lica, finantatorul Argesului, Cornel Penescu, directorul Hipermarketului PIC, Liviu Facaleata, si fostul director al OPC Arges, Cristian Libertatu.