Gica Hagi are incredere in echipa antrenata de prietenul sau, Gabi Balint, inainte de semifinala de Cupa cu Dinamo. Fostul antrenor al banatenilor a punctat ca actualul portar, Pantilimon, a fost adus de el pe vremea cand a condus FC Timisoara. "Am avut incredere in el si iata, a ajuns la un club care l-a propulsat spre echipa nationala", a spus Hagi.

"Cred ca Poli e intr-o forma buna, pentru ca atat timp cat castigi, moralul jucatorilor e foarte bun. Meciul cu Dinamo va fi deschis oricarui rezultat. Totul depinde de felul cum isi va gestiona fiecare echipa partea fizica, pentru ca se joaca tot la trei zile si recuperarea e foarte importanta", a explicat Hagi.

"Ma bucur mult pentru Pantilimon. Eu l-am adus, am avut incredere in el, desi era doar un copil, si iata, a ajuns la un club care l-a propulsat spre echipa nationala. Am trecut pe la Timisoara si am lasat vreo sase-sapte tineri care sunt acum in echipa. Cred ca munca mea, desi scurta, a fost apreciata. Poate alta data va fi mai lunga. Vom vedea!".

Prima semifinala de Cupa dintre Dinamo si Timisoara se joaca marti de la 20.45 live-text pe Hotnews si pe Antena 1.