Universitatea Craiova castiga cu 1-0 in fata lui FC Arges si oltenii lui Nicolo Napoli respira usurati dupa trei partide in care nu au reusit sa invinga. Dupa o repriza slaba a Craiovei cand pitestenii au avut o evolutie surprinzator de buna, Ionut Badea a facut trei schimbari defensive si gazdele au pedepsit imediat pasul inapoi facut de FC Arges - Njock l-a executat pe Bosneag cu o lovitura de cap plasata. Universitatea Craiova urca pe locul 5 cu 46 de puncte in Liga 1, depasind Rapidul cu un singur punct.

Patronul Adrian Mititelu e nemultumit de meciul facut de echipa sa. "E clar ca echipa are probleme fizice majore, se observa asta de la o posta. Asta nu este adevarata Universitatea Craiova, nu mi-am investit banii ca sa o vad jucand asa si nu tot timpul putem castiga cu noroc, cum am facut azi. Nu cred ca absenta lui Costea a fost cauza principala pentru care echipa a jucat slab. Putea sa joace si tata, si bunicul lui Costea si nu castigam fara acea lovitura de cap a lui Njock. Pentru acest gen de meciuri l-am adus pe Njock, sa speculeze asemenea situatii".

"Am facut o prima repriza slaba, am jucat cu mingi lungi, iar Argesul ne-a pus in dificultate pe contraatac. In repriza a doua am jucat mai bine si chiar daca am marcat dintr-o faza fixa, este un rezultat just, pentru ca Argesul nu si-a creat nicio ocazie de gol", a declarat antrenorul Napoli.

"Am inceput meciul cu un handicap medical, sapte jucatori au acuzat stari febrile, dupa o viroza care a afectat jumatate din echipa. Am cedat deliberat posesia pentru a juca pe contraatac, dar, din pacate, nu am concretizat ocaziile avute. Stiam ca este posibil sa intre Njock, dar nu stiu cine putea sa-l tina, tinand cont de inaltimea sa", a mentionat si antrenorul invins, Ionut Badea.