Victor Piturca este deja istorie la prima reprezentativa, iar Romania este, momentan, fara selectioner. Cum incercarea de a-l aduce pe Mircea Lucescu pe banca tehnica a fost sortita esecului, FRF-ul incearca sa-l instaleze in functie pe Razvan Lucescu, unul dintre cei mai apreciati tehnicieni din noul val.

Razvan nu ar spune nu, antrenorul Brasovului precizand intr-o conferinta de presa ca asteapta sa vada o oferta concreta si de-abia apoi sa discute pe marginea subiectului.

Pentru Lucescu Jr., o eventuala numire la carma primei reprezentative ar fi un imens pas inainte, fostul rapidist avand ocazia sa arate ca sfertul de finala realizat cu giulestenii in Cupa UEFA nu a fost o simpla intamplare. In plus, Razvan a avut de unde invata, acesta crescand cu fotbalul in sange inca de mic.

Din punct de vedere al salariului, lucrurile sunt clare. Indiferent cine va veni, acesta este unul fix: 500.000 de euro, la fel cu cel pe care-l primea si Victor Piturca.

Probleme pentru Lucescu Jr. nu ar fi daca preia echipa nationala, FRF-ul lasandu-l sa conduca in paralel timp de cateva saptamani echipa nationala si FC Brasov, in lume existand mai multi antrenori care au condus o prima reprezentativa si o echipa de club in acelasi timp (Guus Hidink este selectionerul Rusiei, dar o pregateste si pe Chelsea in acelasi timp).

Cu o presupusa venire a lui Razvan la carma tricolorilor, FRF-ul ar impusca mai multi iepuri in confruntarea cu suporterii, la prima reprezentativa fiind adus un antrenor tanar, de perspectiva, asupra caruia nu planeaza niciun fel de suspiciuni.