Dumitru Dragomir, seful LFP, este de parere ca nu exista niciun fel de problema cu drepturile tv din Liga 1 (dupa ce Consiliul Concurentei s-a autosesizat in legatura cu televizarea partidelor din prima liga), concernul RCS-RDS ramanand ferm pe pozitii. Unele probleme ar fi legate de Antena 1, acestia fiind tentati sa renunte. "Sunt multe televiziuni interesate sa transmita partidele din Liga 1", a declarat pentru HotNews.ro Mitica Dragomir.

"Contractul a fost facut cu acceptul Consiliului Concurentei, deci nu vad unde ar fi problema. Totul este 100% corect, iar toate datele stabilite in urma vanzarii drepturilor tv raman in picioare. RCS-RDS raman in continuare pe pozitie, in timp ce Antena 1 este tentata sa se renunte. Acest lucru nu este insa o problema, pentru ca sunt multe televiziuni interesate sa transmita partidele din Liga 1", a declarat pentru HotNews.ro Dumitru Dragomir, presedintele LPF.

Pana in acest moment, reprezentantii Antena 1 nu au putut fi contactati, in timp ce consortiul RCS-RDS nu vrut sa comenteze in niciun fel situatia drepturilor tv din Liga 1 la fotbal.

In cazul in care Antena 1 se va retrage, va fi mai mult decat evident ca postul Gsp.tv isi va incheia activitatea, acesta fiind creat special pentru a transmite partidele din Liga 1 (Antena 1 a avut prima optiune in fiecare etapa, postul din Baneasa transmitand o singura partida, in timp ce restul au putut fi urmarite pe Gsp.tv).

Din toata aceasta afacere ar putea iesi castigatori telespectatorii, Gsp.tv fiind o televiziune care nu putea fi receptionata de catre toti microbistii (se zvoneste ca RCS-RDS vrea sa infiinteze un canal propriu de sport, iar daca acest lucru nu va putea fi dus la capat s-ar putea discuta reimpartirea optiunilor).