Dupa ce a remizat, scor 4-4, intr-un meci de poveste in Champions League cu Chelsea, Liverpool a repetat isprava impotriva lui Arsenal, intr-o partida contand pentru etapa cu numarul XXX din Premier League. Fotbalul de pe Anfield Road a fost din nou unul extraterestru, cele doua echipe oferind un spectacol de zile mari. Rusul Arshavin a reusit patru goluri, fiind numit omul disputei.

A fost 1-0 pentru Arsenal la pauza (Arshavin 36'), iar repriza a doua a inceput cu o adevarata furie in joc a cormoranilor (au intors rezultatul in numai sapte minute prin Torres 49' si Benayoun 56').

Arshavin iese inca o data in evidenta (66' si 70'), iar oaspetii conduc din nou pe tabela. Din pacate pentru tunari, numai pentru doua minute, pentru ca Torres reuseste dubla in minutul 72.

Arshavin puncteaza pentru a patra oara (90'), iar totul parea incheiat. Nu si pentru Liverpool, elevii lui Rafa Benitez obtinand un punct foarte important in minutul 93 prin Benayoun.

Partida Livepool - Arsenal 4-4 a aratat inca o data de ce englezii sunt vioara intai in Champions League, competitie unde britanicii au trei echipe in semifinale (Manchester, Chelsea si Arsenal).

Vezi aici golurile deosebite dintr-o partida de poveste:

4-4:

3-4:

3-3:

2-3:

2-2:

2-1:

1-1:

0-1: