Universitatea Craiova va juca returul sezonului 2009-2010 pe stadionul din Caracal. Conducerea clubului oltean a luat aceasta decizie pentru ca in ianuarie 2010 contractul de concesionare a stadionului Ion Oblemenco incheiat intre Primaria orasului si U Craiova va expira.

Finantatorul craiovenilor, Adrian Mititelu, a anuntat ca va construi un nou stadion pentru meciurile Universitatii. "Cea mai la indemana situatie in momentul de fata este sa fac un stadion nou din august. Fac unul de 6.000-7.000 de locuri, poate intr-o comuna doljeana, pentru ca am si eu orgoliul meu. Am investit 3 milioane de euro in acest stadion si cu ce m-am ales? Solomon spune una presei si face alta. Orice s-ar spune ca ne vrea binele va garantez ca sunt doar pentru presa si pentru imagine. Nu ne-au ajutat cu nimic. Ar trebui sa vedeti cate facturi imi vin si somatii de la Primarie pentru plata unor impozite la stadion, desi am investit atat de multi bani.

Ne vom apuca probabil de un nou stadion din iunie, o sa jucam returul la Caracal din 2010 si sa speram ca vom face ceva pentru aceasta echipa. Cu sau fara Ion Oblemenco este imposibil sa nu obtinem performanta”, a declarat Adrian Mititelu la gsptv.