Campioana CFR Cluj pleaca cu toate cele trei puncte din deplasarea de la Constanta, reusita lui Traore, din minutul 67, fiind decisiva. Cu toate ca au invins, clujenii nu au prestat un fotbal de calitate, ceferistii fiind previzibili si destul de lenti in multe faze de atac.

Faza decisiva s-a petrecut in minutul 67, atunci cand Culio patrunde frumos pe partea stanga, centreaza perfect, iar Traore inscrie cu capul la coltul lung de la cativa metri de poarta lui Curca.

Gazdele au cerut lovitura de la 11 metri in minutul 70, atunci cand o centrare a marinarilor ar fi fost oprita cu mana de catre Gabi Muresan.

Cu acest succes, CFR ajunge la cota 46 de puncte, in timp ce Farul ramane cu numai 23 de puncte. Pentru gazde se anunta un final mai mult decat dificil de sezon, rechinii fiind la numai doua puncte de ultima pozitie retrogradanta.

"Un meci dificil, s-a jucat tare la minge. Prima repriza a fost putin mai defensiva, in cea de-a doua am jucat pe atac si am realizat ce ne-am propus. Ne-am creat ocazii si mai puteam inscrie. De la meci la meci trebuie sa jucam mai bine. Cred ca victoria a fost meritata. Mai sunt sperante la titlu, dar nu depinde numai de noi", a precizat Antonio Conceicao (antrenorul CFR-ului) la finalul partidei cu Farul Constanta.