Avionul care ii transporta pe caini la Iasi, pentru partida din Liga 1 cu Politehnica, a lovit in zbor mai multe pasari, aeronava aterizand pana la urma cu partea frontala serios avariata (botul era spart). Sperietura a fost una destul de mare pentru elevii lui Mircea Rednic, fotbalistii multumind Divinitatii ca au scapat cu viata.

Cu aproximativ un sfert de ora inainte de aterizare, s-a auzit o bubuitura puternica, aeronava intrand intr-un stol de berze. In urma impactului, o gaura mare putea fi vazuta in botul avionului.

"S-a auzit o lovitura puternica, dupa care avionul s-a clatinat si a huruit pina la aterizare. Dupa ce am vazut gaura, multumim lui Dumnezeu ca sintem vii!", a declarat unul dintre fotbalistii lui Rednic, citat de gsp.ro.

"Initial, am crezut ca s-a deschis trenul de aterizare, iar apoi avionul a inceput sa intre intr-un usor picaj. Ne-am dat seama ca ceva nu este in regula, trecusem de oras si de aeroport. Erau turbulente destul de mari. Ne-am dat seama ca totul a fost destul de grav dupa ce am aterizat si am vazut cum arata aeronava. Baietii mei glumeau si spuneau ca pilotii au luat carnetul la Pitesti. Multumim pilotului ca ne-a dus la sol si ca a evitat o catastrofa. Am trecut prin momente grele. Daca nici acum nu au scapat de noi, atunci nu ne mai opreste nimeni", a declarat Mircea Rednic la Realitatea TV.

"Am vorbit cu Mircea (nr. Rednic) si era foarte speriat, e bine ca nu s-a intamplat nimic cu echipa. Am vazut poza si nu-mi venea sa cred. Eu zbor foarte mult, dar ceea ce am vazut m-a speriat. Bine ca nu am fost in aeronava. Sper ca s-au spart ghinioanele in Vinerea Mare", a declarat Cristi Borcea, director executiv Dinamo, la Realitatea TV.

"Daca nu era Pastele ma intorceam pe jos la Bucuresti. Am tras o sperietura groaznica! Important e ca suntem sanatosi acum si ca am scapat", a declarat Claudiu Niculescu pentru dinamovisti.ro.

"Se mai intampla, dar asta demonstreaza ca Dinamo are baieti buni si ca acesta a fost doar un avertisment. Nu este o minune ca au scapat, pilotul s-a descurcat foarte bine. Asta a fost doar o încercare de Vinerea Mare. Daca nu ma faceam fotbalist, ma faceam aviator, dar mi-a venit ideea prea tarziu", a declarat Cornel Dinu, administratorul delegat al lui Dinamo, la Antena 3.

Partida Poli Iasi - Dinamo, contand pentru etapa cu numarul XXV din Liga 1, se va desfasura, sambata, de la ora 16:00, disputa fiind transmisa in direct de gsp.tv si live text de HotNews.ro.