Steaua si Gaz Metan deschid vineri etapa a 25-a din Liga 1. Pe locul 7 cu 38 de puncte, trupa lui Marius Lacatus are nevoie disperata de victorie la Medias pentru a mai putea spera la Cupele Europene. "Putem profita de forma slaba a Stelei", au spus la unison jucatorii lui Gaz Metan. Steaua a venit la Medias insotita de Adi Ilie, fostul manager din Ghencea.

Stelistii au avut parte de o surpriza la plecarea spre Medias: Adi Ilie alaturandu-se jucatorilor si lui Marius Lacatus pentru a le ridica moralul. "Am fost sa vorbesc cu jucatorii si cu Lacatus, pentru ca au ajuns intr-o situatie dificila, iar de acum inainte voi face des acest lucru. Voi fi prezent alaturi de ei la meciul de la Medias", a spus fostul manager din Ghencea.

  • Steaua joaca la Medias fara Plesan, Ovidiu Petre, Szekely, Emeghara - toti accidentati, dar si fara Dayro Moreno, columbianul fiind exclus din lot datorita evolutiilor slabe din ultimele partide
  • de la Gaz Metan lipsesc Zaharia (suspendat), Fenny, Rafael, Markovic, Grillo dos Santos (accidentati)

"Voi face tot posibilul ca Gaz Metan sa castige meciul cu Steaua" - Cosmin Vatca, portarul imprumutat din Ghencea

Cristian Pustai, antrenorul lui Gaz Metan: "Sper sa ne mobilizam la fel cum am facut-o de fiecare data cand am intalnit o echipa cu nume, iar vineri, alaturi de publicul mediesean sa luam cele 3 puncte puse in joc. Pentru asta ne trebuie si concentrare, daruire pe toata durata meciului si nu in ultimul rand noroc".

"Le-am prezentat oficialilor stelisti baza sportiva si au ramas impresionati de ceea ce au vazut la Medias, ca infrastructura, baza de refacere, piscine si terenuri de antrenament. Ne-am purtat cu eleganta cu musafirii nostri, insa urmeaza sa le luam trei puncte, dupa care pot sa ne tot admire", a afirmat Horoba.

Corin Cindrea, presedinte Gaz Metan: "Eu sper ca jucatorii sa-si revina si sa joace la fel cum au facut-o in meciurile cu Dinamo, Poli Timisoara si Unirea Urziceni. Daca nu vom obtine cel putin sapte puncte din aceste trei meciuri, cu Steaua, CS Otopeni si Gloria Buzau, atunci ne va fi foarte dificil sa mai speram la salvarea de la retrogradare".

Valeriu Argaseala, presedintele Stelei: "Victoria la Medias este singurul medicament bun pentru noi. Traversam o perioada grea, in care ne confruntam cu probleme de ordin psihic".

Florin Lovin: "De vreo patru, cinci etape tot spunem ca urmatorul meci este capital. Trebuie sa ne regasim placerea de a juca fotbal, sa lasam discutiile din jurul echipei. Trebuie sa incetam in a mai gasi alibiuri, arbitraj nefavorabil, problemele patronului echipei".

Partida Gaz Metan Medias-Steaua se joaca vineri, de la ora 16:00, si va fi transmisa in direct de GSP TV si live-text de Hotnews .