Gheorghe Hagi este deschis la orice fel de discutii cu oficialii FRF pentru preluarea postului de selectioner al nationalei Romaniei. Regele doreste sa vina la carma tricolorilor cu un plan concret, care sa se desfasoare pe termen lung.

"Le multumesc celor care considera ca as merita sa fiu selectionerul Romaniei. Eu sunt deschis sa ascult o oferta pentru un proiect adevarat pe termen mediu si lung, altfel nu. Daca tineam neaparat sa antrenez, acum eram la Galatasaray", a declarat Gica Hagi.

Mircea Sandu, presedintele FRF, a declarat, joi, in cursul unei conferinte de presa, ca primul cu care se va discuta in legatura cu o preluare a nationalei de fotbal va fi Mircea Lucescu.

"Asteptam raspunsul domnului Mircea Lucescu, iar apoi vom vedea cu cine mai vorbim. La 64 de ani, ar putea sa se intoarca sa preia echipa nationala. E implinit financiar", a precizat Sandu.

Conducerea FRF a precizat ca va lua o decizie in ceea ce priveste noul selectioner al Romaniei pana in data de 6 mai. In alta ordine de idei, Victor Piturca (fostul antrenor al tricolorilor) a primit din partea oficialilor de la Casa Fotbalului 300.000 de euro pentru a-si rezilia intelegerea cu forul condus de Mircea Sandu.