Ionut Lupescu, directorul general al FRF, este de parere ca ultimele scandaluri din Liga 1 (arestarile patronilor Gigi Becali si Cornel Penescu precum si retinerea lui Gheorghe Constantin - seful CCA) nu reprezinta neaparat un lucru neplacut pentru fotbalul romanesc, acest gen de scandaluri existand, de-a lungul timpului, si in campionate mult mai puternice cum ar fi Italia, Anglia si Germania.

"Este un lucru neplacut pentru absolut tot fotbalul romanesc, dar pentru ca este vorba clar de o activitate care este purtata de arbitri, putem spune ca e o criza la varf in arbitraj si comisia trebuie sa ia masuri. Nu e o rusine ce se intampla, sunt lucruri care s-au intamplat in Italia, Anglia si Germania, dar au fost luate masuri, lucru care se va intampla si in Romania", a declarat Ionut Lupescu la gsptv.

In cursul zilei de luni, finantatorul Argesului, Cornel Penescu, si seful CCA, Gheorghe Constantin, au fost retinuti pentru 29 de zile de catre DNA, cei doi fiind acuzati de dare si respectiv luare de mita.