CFR Cluj - Pandurii si Unirea Urziceni - Vaslui sunt meciurile de marti din sferturile Cupei Romaniei Timisoreana. Daca clujenii sunt favoriti in fata celor de la Panduri, intre Urziceni si Vaslui lucrurile sunt echilibrate, desi vasluienii vin dupa esecul usturator, 4-1, de la Dinamo. Ambele meciuri vor fi comentate live-text pe HotNews

CFR Cluj - Pandurii, marti, ora 15:00, Antena 1 si live-text pe HotNews

Toni Conceiceao, antrenor CFR Cluj: ”Pentru a avea un moral bun pe viitor, trebuie sa castigam neaparat acest meci de cupa. Pandurii nu este o echipa mica, pentru ca oricine se mobilizeaza cand joaca cu CFR. Vrem sa trecem acum de Pandurii si nu ne gandim de pe acum la castigarea cupei".

Unirea Urziceni - FC Vaslui, marti, ora 20:45, Antena 1 si live-text pe HotNews

Marko Ljublinkovic, FC Vaslui: "Vom face tot ceea ce ne sta in putinta sa castigam in fata Unirii Urziceni. Avem ca obiectiv castigarea Cupei Romaniei si ar fi o mare realizare daca am obtine acest trofeu".

Dan Petrescu se teme de echipa lui Viorel Moldovan: "Vom intalni una dintre echipele cele mai in forma din Liga 1. Vasluiul isi doreste, ca si noi, o participare intr-o cupa europeana. Va fi un meci de care pe care".

FC Timisoara - Gloria Bistrita, miercuri, 15.00, Antena 1

Dinamo - Rapid, miercuri, 20.45, Antena 1