In acest sezon, Steaua si-a spus sperantele intr-un "copil rasfatat" in persoana lui Dayro Moreno, iar conducerea din Ghencea a considerat ca plecarea lui Mirel Radoi nu va afecta unitatea echipei. Din pacate pentru trupa lui Marius Lacatus, aceste detalii au dus la evolutii socant de slabe ale vicecampioanei si la o racire a relatiilor in vestiar, o spune chiar stelistul Florin Lovin.

"Dayro Moreno este ca un copil caruia daca-i iei jucaria se supara. El e cel mai narcisist dintre noi, sta cel mai mult sa-si aranjeze parul la vestiare. Nu prea s-a adaptat aici, inca nu stie limba si e o persoana mai inchisa, spre deosebire de Zapata. Probabil ca nu-i place in Romania, ca timp a avut destul sa se adapteze", a spus Florin Lovin la Sport.ro.

"Avem mari probleme pentru ca ne-am uitat prea mult la adversare, in loc sa ne uitam in curtea noastra. In plus, nu mai avem un lider ca Radoi si ne lipseste si MM Stoica. Evident ca nici arestarea patronului nu ne-a lasat indiferenti. Oricum, acum nu mai suntem o familie unita”, a socat stelistul.