Rapid si Unirea Urziceni au terminat la egalitate, 1-1, la capatul unei partide in care fotbalul a fost trecut in plan secund. Giulestenii au deschis scorul prin fundasul Andrade dupa o faza contestata indelung de Dan Petrescu si ai lui. In repriza secunda, Augustus Constantin ia o decizie surprinzatoare si il elimina pe Spadacio, impartind totodata o ploaie de cartonase galbene in randul rapidistilor.

  • Augustus Constantin a acordat 5 cartonase galbene Rapidului si un cartonas rosu

Rapid a ramas in zece oameni, iar Bilasco egaleaza, moment in care oaspetii vor sa paraseasca terenul. Nae Manea intra pe teren si arbitrul il elimina. Urziceni are mai multe ocazii de a inscrie in ultimele minute, dar Varga rateaza singur cu poarta. Meciul a fost prelungit cu cinci minute din cauza deselor intreruperi din repriza secunda. Forcing de final al ialomitenilor, dar portarul Marinescu a prins o zi mare si a salvat in cateva randuri Rapidul de la a treia infrangere consecutiva.

George Copos, patronul Rapidului: "Nu am fost peste arbitri sa le cer socoteala. Eu am crezut in Augustus Constantin pentru ca e inteleigent, a terminat cibernetica si nu credeam ca poate sa faca greseli intentionate. Am ramas surprins sa vad ca face doua greseli in aceleasi secunde ale meciului. Fernandes a degajat mingea, nu a atins pe nimeni, nu a fost nicio lovitura libera. Eliminarea lui Spadacio a fost gratuita. Am discutat cu Augustus. Oricum Rapid putea sa castige, dar arbitrul a fost vedeta meciului. Spadacio a luat rosu pentru a nu mai juca in Cupa impotriva lui Dinamo. Stim cu totii cine are forta la butoane." (gsp tv).

Marius Bilasco, marcatorul golului egalizator al Urziceniului: "E bine sa fii lider, dar e greu sa ne mentinem in aceasta pozitie. Nu inteleg de ce s-au creat aceste tensiuni. Am inteles ca Spadacio a contestat lovitura libera si de aceea a primit al doilea galben, nu stiu..Ambele echipe si-au dorit foarte mult victoria" (gsp tv).

Mihai Stoica, manager Unirea Urziceni: "Arbitrajul lui Constantin a fost echidistant. Eliminarea lui Spadacio a fost pe buna dreptate. Si Fernandes trebuia eliminat. Ii felicit pe cei de la Rapid pentru ca au stiut cum sa intrerupa furia noastra cu toata glumita aia cu scoaterea echipei de pe teren. Acest meci trebuia sa fie castigat de Unirea Urziceni"(gsp tv).

Fazele importante ale partidei:

min 84 defensiva rapidului este batuta de pasa excelenta a lui Onofras, dar Varga nu reuseste sa impinga mingea in poarta goala

min 70 nu se mai joaca de minute bune la Urziceni; Rada il scoate pe Pinto si intra fundasul Grigore;

min 68 GOOOOOLLL Unirea Urziceni; Constantin il elimina pe Spadacio (al doilea galben), decizie contestata de rapidisti si Bilasco inscrie din lovitura libera cu un sut frumos de la 18 metri;

min 26 momente incinse la marginea terenului: Dan Petrescu discuta aprins cu arbitrul Augustus Constantin; in acelasi timp asistentul Nica a ramas fara fanion

min 22 GOOOOLLLL Rapid; Andrade executa lovitura libera pentru Rapid, de la marginea careului lui Arlauskis, dupa ce arbitrul fluiera hent.

Unirea Urziceni: Arlauskis - Paduretu, Galamaz, B Fernandes, Bordeanu - T. Balan, Ricardo, Brandan, I. Apostol - Rusescu, Bilasco

Rezerve:C. Grigore, Mehmedovici, D. Todoran, Varga, Onofras, Burns, S. Radoi

Antrenor: Dan Petrescu

Rapid: Marinescu - Maftei, R. Fernandes, J.P. Andrade, Perja - Grigorie, Lazar, Herea, Spadacio - J.P. Pinto, Djalovici

Rezerve: E. Andrade, Mardare, N. Grigore, Bozovici, M. Constantin, Iencsi, Pitbull

Antrenor: Marian Rada