Vestea demiterii lui Victor Piturca a fost primita cu entuziasm de catre cititorii HotNews.ro, acestia fiind, intr-o proportie covarsitoare, de parere ca indepartarea fostului tehnician este un lucru bun. Printre propunerile obisnuite, ex Boloni, Andone, Mircea si Razvan Lucescu, Dan Petrescu, si-a facut loc si una mai putin asteptata: Traian Basescu. "E presedinte-jucator, deci e usor sa devina antrenor, iar in plus din toamna va fi liber de contract" este de parere unul dintre cititori.

Vezi aici cele mai interesante comentarii ale cititorilor HotNews.ro despre demiterea lui Victor Piturca:

anonim:

Cu Pitzi la Cotroceni, Becali prim-ministru si Vadim presedinte al Curtii Constitutionale vom reusi sa depasim cu bine criza in care ne aflam

xyz:

Teoretic, ar trebui sa sune amuzant ce zici tu acolo. Dar daca stau sa ma gandesc cine este acum la conducere, parca nu e asa mare diferenta, nu? Romania e pe pilot automat :)

asfas:

Ca si la sefa loteriei - contractul ii va permite lui Piti sa stea acasa ani buni pe milioane de euro. Asa e la noi

ictin:

Nu aveai cum sa vezi asa ceva. Piturca a facut ce a facut ca sa incaseze acesti bani proveniti din rezilirea contractului si sa isi plateasca datoriile de la jocurile de noroc. Acum a obtinut ce vroia, deci putem spune ca Piturca a castigat in final

Catalin:

Cred ca in acest moment cel mai bun ar fi Hagi la nationala Romaniei. Problema e sa vrea si el. Oricum, in aceasta campanie trebuie inceputa reconstruirea echipei si tactica viitoare a meciurilor oficiale. Eu urez succes oricarui antrenor va fi ales, iar FRF sa grabeasca lucrarile la Stadionul Lia Manoliu pentru ca nationala sa aiba un stadion bun unde sa joace

anonim:

Dan Petrescu sau Ioan Andone, cei ma potriviti, dupa parerea mea.

Desi cea mai buna varianta ar fi Mircea Lucescu principal si Hagi secund... dar nu vrea Mircea Sandu

anonim:

Sa votam, de ce nu ne lasa sa ne alegem antrenorul. Cred ca Mugur Isarescu ar fi cel mai bun. Sau Stolojan!! Da, il vreau peStolojan, macar de asta nu trebuie sa te rogi ca sa-si dea demisia!

Adrian:

Razvan Lucescu sau Dan Petrescu antrenor si apele se vor calma

Gogu:

Traian Basescu antrenor

Argumente:

- e presedinte-jucator, deci e usor sa devina antrenor;

- in toamna oricum e liber de contract, asa ca un post e bine venit ;

- se pricepe la "jonglerii" asa ca ii poare "face" si pe adversarii din Europa (ca la Mondiale oricum nu mergem) ;

- vocifereaza mult, se agita i-ar sta bine pe banca. De fapt, cred ca doar pe banca i-ar mai sta bine...

Licurici:

La noi merge numai un antrenor strain. Ati vazut rusii nu aveau echipa nu mai bateau nimic si cind l-au adus pe Guus a facut treaba buna la Euro

Liviu:

Piturca demis... si Contra se retrage... doua vesti bune intr-o singura zii !!! Speram ca viitorul selectioner (care sper sa nu fie Hagi) sa scape de jucatori ca Nicolita sau Cocis...Sper sa aduca un antrenor bun nu o marioneta de-a lui Becali... Poate acu' macar au alta treaba cei din clanul Becali si nu isi baga coada pana se alege noul selectioner!!!

Tudor:

250.000 de euro pentru rezilierea contractului? Suntem bolnavi daca-i dam banii astia lui Piturca doar ca sa scapam de el. Nu a facut nimic. O serie de zile bune ale lui Mutu sau de zile proaste ale vremii (ca-n meciul cu Olanda) au dus echipa la Euro. In rest? Nimic, nimic. Un fotbal prafuit, imbecil de defensiv. Si asta pleaca cu 250.000 de euro degeaba cand un profesor sau un doctor nu vad banii astia toata viata lor?

Nicusor:

Comentatorii demisiei : cele mai mari petarde ale echipei nationale: Marica, Tamas si mai ales cel care a jucat cel mai mult pentru ea, Chivu. Ce facem acum cu Florentin Petre ? Va fi lasat mostenire pentru renasterea nationalei? Dar pisica chioara (pardon salbatica) = cate suturi pe poarta atatea goluri?

Comitetul Executiv al FRF a hotarat, in cursul zilei de joi, sa-l demita pe Victor Piturca din cauza prestatiei mult sub asteptari a primei reprezentative in preliminariile Cupei Mondiale din 2010 (tricolorii au acumulat doar 4 puncte in 5 partide).