Steaua traverseaza una dintre cele negre perioade din ultimele sezoane, elevii lui Marius Lacatus fiind doar pe locul 7 in clasament, in afara pozitiilor care asigura prezenta in cupele europene. Cu Gigi Becali in detentie si cu un Valeriu Argaseala care nu se implica (conform lui Ogararu), Steaua nu prea mai are conducator. "Toata lumea o pe Steaua si nimeni nu ia atitudine", este de parere George Ogararu.

"Hategan ne-a terfelit in toate felurile si e pentru a doua oara cand o face in decurs de 5 etape. Daca Steaua n-are un conducator care sa iasa in fata o voi spune eu, pentru ca nu se mai poate. Toata lumea o «calareste» pe Steaua si nimeni nu ia atitudine", a declarat Ogararu dupa infrangerea de la Targu-Jiu (scor 2-0).

Nu de acceasi parere este presedintele Stelei, Valeriu Argaseala, oficialul din Ghencea fiind de parere ca principalii vinovati de situatia in care se gaseste vicecampioana Romaniei sunt jucatorii.

"Daca jucatorii vor continua sa joace la fel, atunci nu vom prinde nici un loc de Cupa UEFA. Suntem intr-un mare pericol, pentru ca in acest ritm vom ajunge in afara Europei. Nu vom mai bate pe nimeni", a precizat Argaseala.

Steaua a pierdut cu 2-0 partida cu Pandurii si se afla pe locul 7 in Liga 1, la o diferenta de 9 puncte de liderul Dinamo (un joc mai putin disputat).