Cu toate ca CFR-ul a invins clar, scor 3-0, pe FC Vaslui, cehul Dusan Uhrin Jr a fost indepartat de la campioana Romaniei, noul tehnician al formatiei din Gruia urmand sa fie portughezul Antonio Conceicao.

„Da, este adevarat. Am fost demis in aceasta dimineata (nr. duminica dimineata), dar mai multe nu are rost sa spun acum. Prea multe n-am inteles, dar motivul invocat nu este unul adevarat. Este total fals. In Romania e posibil orice, o demitere dupa 3-0 poate fi normala", s-a multumit sa declare Uhrin Jr la despartirea de CFR Cluj.

Meciurile lui Dusan Uhrin Jr pe banca campioanei Romaniei:

1-0 cu Otopeni

1-0 cu Gloria Buzau

0-0 cu Rapid

1-4 cu Craiova

3-0 cu Vaslui

Cine este Antonio Conceicao?

In varsta de 47 de ani, Conceicao a pregatit ultima oara in campionatul portughez, pe Trofense. Interesant este faptul ca Antonio i-a fost antrenor lui Tony (fotbalistul CFR-ului) la echipa Estrela Amadora, in stagiunea 2005-2006. Tehnicianul a fost in tribuna la victoria de sambata a echipei din Gruia, scor 3-0, cu FC Vaslui.

Dusan Urhrin Jr impreuna cu Ales Jindra (antrenorul principal de pe foaie al clujenilor) si cu preparatorul fizic Giuseppe Vino au parasit la pachet gruparea feroviara.

Jindra si Uhrin Jr aveau contracte care ii legau de CFR pana in vara lui 2009, cu optiune de prelungire.

Arpad Paszkany si Iuliu Muresan vor sustine, in jurul orei 15.00, o conferinta de presa il care-l vor prezenta pe noul tehnician al CFR-ului, portughezul Antonio Conceicao.