Victorie pentru patronul Becali. Stelistii au marcat golul de trei puncte in ultimele minute si au obtinut o victorie pe care au dedicat-o finantatorului, dar si antrenorului Marius Lacatus, care isi serbeaza duminica ziua de nastere. Argaseala e multumit de rezultat, dar parca ar fi vrut sa vada mai multe goluri in meciul contra Gloriei Bistrita: E greu sa joci cu o echipa care se apara, dar e pacat ca am ratat atatea situatii de gol.

"Acest meci a fost greu si prevedeam asta, pentru ca o echipa de talia celor de la Gloria Bistrita nu vine decat sa salveze punctul cu care incepe meciul. E greu sa joci cu o echipa care se apara, dar e pacat ca am ratat atatea situatii de gol. Am reusit totusi sa marcam si ne-am asigurat cele trei puncte", a declarat Argaseala dupa terminarea partidei, pentru Gsptv.

"Mi-as dori ca jucatorii sa treaca peste aceste momente si sa faca totul pentru victorie. I-am felicitat pentru modul in care au reactionat in repriza a doua si pentru daruirea de care au dat dovada. Suntem pe un drum bun si trebuie sa stim sa profitam. Ovidiu Petre, Dorin Goian si Toja au facut un joc bun. Banel Nicolita a jucat in stilul caracteristic. A facut o mare risipa de efort, dar, din pacate, nu a reusit la capitolul tehnic", a mentionat si antrenorul Marius Lacatus.

Petre Marin a dezvaluit ca jucatorii duc lipsa vizitelor patronului in vestiar inaintea meciurilor: "Am jucat in primul rand pentru noi, dar am jucat si pentru nea Gigi pentru ca trece prin niste momente grele. E altceva fara el, pentru ca venea inainte de jocuri si ne incuraja. Noi trebuie sa mergem mai departe si sa invingem de fiecare data. Ii dedicam victoria asta lui, dar si lui Mister, care maine isi serbeaza ziua de nastere".