Unirea Urziceni a invins cu 1-0 pe CS Otopeni si s-a apropiat la numai un singur punct de liderul Dinamo (un joc mai putin disputat). Reusita lui Tibi Balan din minutul 75 s-a dovedit a fi decisiva. In urma acestei infrangeri, Otopeniul ramane numai 11 puncte acumulate (locul 17) si cu sanse din ce in ce mai mici de a evita retrogradarea.

Dan Petrescu, nemultumit dupa victoria jucatorilor sai: "Este o victorie de moral, jucatorii au uitat ce s-a gresit in partida de la Medias. Nu sunt foarte multumit de joc, ni s-a intors norocul, insa prestatia noastra nu m-a multumit. Din pacate, nu avem jucatori care sa marcheze atunci cand avem nevoie. Daca Otopeniul marca prima, cred ca nu am mai fi avut forta sa revenim. Obiectivul nostru nu e clasarea pe locul 2, ci pozitiile 5-6!".

Click aici pentru rezultate si clasament.

Urziceni: Arlauskis - E. Nicu, Galamaz, Mehmedovic, Bordeanu - Todoran (T. Balan 46), Brandan (Paduretu 60), Apostol, S. Frunza (Varga 57) - Bilasco, Rusescu. Antrenor: Dan Petrescu.

CS Otopeni: Cr. Munteanu - L. Ivan, Diogo, Rada, Vitinha - Negru (Kalle 84), Parvu - Dumitrescu, Caramarin (Nasser 71), Lazic - L. Ganea. Antrenor: Liviu Ciobotariu.

Ionut Rada de la oaspeti a fost eliminat in minutul 45.

Cum s-a marcat golul: Tibi Balan (minutul 75) a reluat cu capul de la aproximativ sase metri o centrare venita de la Nicu.

In tur, ialomitenii au castigat cu scorul de 2-1.