Arestarea lui Gigi Becali a scos la iveala sustinatori ai patronului Stelei chiar si din randul rivalilor. George Copos, Adrian Porumboiu, Vasile Turcu, Olaroiu si Mircea Sandu sunt cateva nume din lumea fotbalului care si-au manifestat solidaritatea cu Becali.

Mircea Sandu, presedintele FRF: "E inuman ce i se intampla! Ce pericol social reprezinta Gigi Becali? Ce-o sa faca, sa-i impuste pe aia de i-au furat masina...?!! Eu cred ca arestarea lui ii va ambitiona pe jucatorii Stelei in urmatoarele meciuri".

Vasile Turcu, actionar Dinamo: "In cazul lui Gigi Becali m-a mahnit procedura, pentru ca el nu e un criminal. Imi pare rau mai ales pentru familia lui, are fetitele minore. Nu trebuiau sa se duca cu mascatii la el la usa, il gaseau pe la palat sau in alta parte. Parca imi e si teama cateodata. Sper sa treaca peste acest necaz. Cred ca va fi afectat si cu sanatatea, pentru ca nu e usor sa stai in celula aia acolo atata timp".

George Copos a spus pentru Mediafax ca: "Sufar si eu la fel ca si Gig Becali. Asta e pozitia mea, sufar cum sufera si el. Sunt, asemeni lui, un om care a facut investitii anapoda".

Adrian Porumboiu, patronul de la Vaslui: "Ceea ce se intampla cu Gigi Becali mi se pare un circ ieftin, care are prea putine puncte comune cu justitia. E dezolant sa vezi cum se duc in casa la cineva oameni inarmati, cu cagule pe fata. Procedura tine mai mult de Nicaragua, de Columbia, de mafioti. Sa vezi la televizor oameni cu pustile armate si gata de tragere, e mai mult decat jalnic"(sport.ro).