Conform directorului Ionut Lupescu, Casa Fotbalului este ocupata in aceste zile cu calculul sanselor de calificare. Matematica spune ca Piti nu poate fi dat afara fara a i se plati compensatii. "Nu plec", spune antrenorul, desi corul contestatarilor s-a marit considerabil. Hagi nu pierde ocazia sa il critice si spune ca este gata sa preia nationala, fiindca are un plan coerent de redresare. Deocamdata, FRF este in "silenzio stampa".

"Nu plec cata vreme mai sunt sanse matematice de calificare, chiar si aproape nule! Simt ca sunt lucrat, altfel nu se poate! L-am auzit si pe Mitica Dragomir vorbind impotriva mea. Daca deschid eu gura, Mitica nu mai iese trei luni din casa! Sunt criticat de tot felul de antrenori... Nici Boloni, nici Hagi nu au valoarea mea", a spus Piturca joi, a doua zi dupa rusinea cu Austria.

"M-as intoarce la echipa nationala. Am un plan coerent de redresare a echipei. De la copii si juniori vin toate problemele. Cum poti sa spui, dupa ce pierzi cu echipa a doua a Austriei, ca nu s-a intamplat nimic deosebit?", a declarat Gheorghe Hagi joi, la o conferinta de lansare a unor turnee de fotbal pentru copii.

"Daca ar fi propus Hagi, l-as vota cu doua maini! Am fost prietenul lui Piti, dar daca e asa tare in clanta, sa vorbeasca de mine! Abia astept!", a replicat Dragomir la incercarea de intimidare a selectionerului.