"Nu-mi dau demisia ", si-a linistit selectionerul Piturca "fanii" la conferinta de presa de la Klagenfurt. Mai mult, Piturca nu e deloc intimidat de criticile oamenilor din fotbal, pe care i-a avertizat: " le voi raspunde celor care au vorbit cand voi reveni in tara ".

"Nu-mi dau demisia nici daca pierdem cu Austria! Nu am de ce sa plec de la nationala! Sper sa facem un meci bun miercuri seara. Dupa meciul cu Serbia sansele sunt mici, insa avem datoria sa luptam pana la capat. In momentul de fata, jucatorii importanti lipsesc din lotul austriecilor. Dorinta lor de rezultate, de a ramane in lupta pentru calificare face ca meciul sa fie foarte greu. Este o echipa periculoasa, care a invins Franta ceea ce spune ca poate sa invinga orice adversar.

Se vorbeste numai de mine. Imi voi respecta contractul cu FRF pana la capat. Daca nu mai sunt sanse matematice atunci federatia va lua o decizie! La echipa nationala este o situatie mai grea. Nu ma intereseaza ce simt jucatorii, daca sunt sau nu cu mine. Ei trebuie sa-si faca datoria", a spus Piturca la finalul antrenamentului.

In ceea ce priveste situatia lui Max Nicu, selectionerul a ramas pe pozitii: "Eu decid cine joaca si cine nu. Daca Max Nicu e mai in forma si mai bun decat rivalul sau pe post, credeti ca nu o sa joace? A contat si polivalenta lui cand l-am luat. Am spus de la inceput ca il convoc in lotul de 22, dar poate sa intre doar daca raspunde pozitiv.

Daca nu o va face, isi va astepta randul, poate data viitoare. Multi au spus sa il titularizam insa nu l-au vazut in viata lor. M-am speriat acum de ce a zis presa, o sa fie titular 100 in suta sa nu-l fure nemtii. Pai asa se pune problema?