Selectionerul Austriei, Dietmar Constantini, are mari probleme de lot inaintea meciului cu Romania din preliminariile CM din 2010. Dupa ce a fost nevoit sa renunte la sapte jucatori, selectionerul austriac a mai primit inca o veste proasta: Aleksandar Dragovic si-a spart dintii in urma unei ciocniri cu un coleg la antrenamente, iar capitanul Emanuel Pogatetz s-a accidentat usor.

Fundasul de 18 ani al Austriei, Dragovic, rateaza meciul cu nationala lui Piturca dupa o accidentare stupida la antrenamentul de la Klangenfurt. Dragovic s-a ciocnit cu puternicul Erwin Hoffer si s-a ales cu dintii sparti. Medicii i-au recomandat sase saptamani de odihna, anunta presa austriaca. De altfel, capitanul Pogatetz a acuzat dureri usoare la coapsa, prezenta sa in meciul de miercuri nefiind pusa in pericol.

Selectionerul Dietmar Constantini nu se poate baza pe serviciile a sapte jucatori: Ibertsberger, Manninger, Weber, Junuzovic, Manninger, Garics, Leitgab si Marc Janko.

O alta informatie din Klangenfurt se refera la antrenamentele celor doua nationale. Jucatorii nu se vor pregati pe terenul unde se va disputa meciul de miercuri, ci pe un alt teren aflat la iesirea din Klagenfurt.