Presa din zona Klagenfurtului (orasul unde se va disputa partida dintre Austria si Romania) ofera un spatiu larg selectionerului Victor Piturca, "Draculas Trainer" fiind, dupa opinia jurnalistilor austrieci, pe faras in cazul in care nu invinge in disputa de miercuri. In mod surprinzator, vedeta primei reprezentative este modelul Gina Pistol, muza care-l inspira pe atacantul Ciprian Marica.

Gazetarii austrieci dedica, in medie, intre una si doua pagini primei reprezentative a Romaniei, nationala lui Piturca fiind o echipa aflata in deriva dupa infrangerea neasteptata din partida cu Serbia, de la Constanta.

Antrenorul Dracula, asa cum este supranumit Piturca, este (dupa spusele gazetarilor austrieci) responsabil de ultimele rezultate slabe ale Romaniei, zilele acestuia pe banca tehnica a tricolorilor fiind numarate.

In mod absolut surprinzator, Gina Pistol este egala lui Piturca in spatiul afectat in ziarele locale (zona Klagenfurt), modelul roman avand marele merit de a-l tine in priza pe Ciprian Marica.

Fotomodelul roman este "ca-n tabloidele romanesti" in presa austriaca, pozele mari si multe facand, dupa cate se pare, deliciul cititorilor.

Putine randuri fac referire directa la partida dintre Austria si Romania, parerea unanima fiind aceea ca tricolorii traverseaza o perioada mai putin fasta, lucru de care ar trebui sa profite gazdele austriece.

Partida dintre Austria si Romania va avea loc, miercuri, de la ora 21.30 (ora Bucurestiului), pe stadionul Worthesee din Klagenfurt.