Cornel Dinu, Anghel Iordanescu si Ladislau Boloni au criticat prestatia nationalei din meciul cu Sebia. Daca Iordanescu si Boloni au fost mai cumpatati in critici, Cornel Dinu a fost categoric, considerand ca Piturca si-a spus ultimul cuvant la nationala in meciul cu Serbia.

"Trebuie o intinerire masiva a lotului. Este un moment delicat si ne trebuie o strategie gandita, in timp. Sa nu uitam ca Piturca si el greutatile lui in ceea ce priveste aria de selectie, problemele si scandalurile cu care se confrunta fotbalul nostru", a spus Anghel Iordanescu. "Piturca are niste lacune incontestabile. Trebuie un suflu nou la nationala, si pe banca si in teren. Noi am avut mereu un mijlocas in plus fata de sirbi si nu am stiut sa proftiam", a spus Dinu la Recursul Etapei. "Cand se intalnesc doua echipe de valori egale, diferenta se face la mici detalii", s-a rezumat Boloni. "M-a surprins negativ faptul ca o echipa poate sa primeasca 2 goluri din corner la un asemenea nivel", a afirmat si Mircea Lucescu.

"Piturca a gresit selectia. Nu a adus cei mai buni jucatori. Noi gandim numai sa nu pierdem. De ce sa nu ne gandim si cum sa castigam un meci?"

Ilie Balaci, fost international si presedinte al Universitatii Craiova