Cu o zi inainte de meciul Romania - Serbia, Victor Piturca recunoaste ca nu stie pe cine sa foloseasca din primul minut. Selectionerul are batai de cap si se demonstreaza inca o data ca echipa nationala depinde numai de forma de moment a unor jucatori.

S-au certat Mutu si Piturca? Nu ne vorbim, raspunde ironic, Piturca...

"Mai sunt cateva posturi la care trebuie sa ma decid. Maine, la pranz ma decid asupra titularilor. Am dubii in atac, la mijloc si aparare", a spus Piturca, lasand impresia ca totul este un provizorat si se aplica situatii de urgenta, de carpeala.

In aparare, Piturca nu stie daca va folosi cuplul Tamas - Radoi sau Tamas - Dorel Stoica. In plus, dinamovistul a avut evolutii slabe in campionatul intern.

La mijloc, selectionerul l-ar folosi pe Max Nicu, dar pe partea dreapta, deoarece in centru va evolua Ovidiu Petre iar in stanga stelistului ar putea fi Paul Codrea. Numai ca Piturca ar putea sa il foloseasca pe Dorel Stoica in locul lui Nicu plus ca... unde mai joaca si Cocis?

In atac, dilemele antrenorului sunt urmatoarele: pe dreapta nu stie pe cine sa aleaga. Max Nicu, Nicolita sau Costea? Olteanul, care la echipa de club joaca mai mult pe stanga. Contra, Rat, Marica, Mutu si Lobont sunt singurii jucatori care au locul batut in cuie la nationala inaintea acestui meci.