AS Roma - Juventus 1-4 | S-a cutremurat Olimpico! Juventus a facut KO pe AS Roma chiar la ea acasa. Scorul este neverosimil si gazdele rateaza o sansa mare in lupta pentru locul 4, cel mai vanat din Serie A.

Prima repriza a fost foarte tacticizata. Vucinici a primit o pasa de la Rise, a tras insa Chielini a respins senzational din fata portii. Avea sa fie totusi 0-1. Iaquinta ('34) a deschis scorul la capatul unei faze desprinsa parca din jocurile de pe calculator: Giovinco verticalizeaza si Iaquinta il executa cu mult calm pe Doni.

Ceea ce s-a intamplat in repriza a doua nu a putut nimeni sa anticipeze. Menez executa un corner, Mexes atinge mingea cu calcaiul si Loria ('48) reia cu latul: 1-1! Juventus nu acuza socul si incepe din nou ofensiva spre poarta lui Doni. Iaquinta ('55) marcheaza cu capul din careul mic, castigand duelul cu Mexes. A fost inceputul sfarsitului pentru Roma. Melberg ('66) si Nedved ('74) cu un sut senzational de la 25 de metri au facut praf trupa lui Spalletti, care sufera cea mai dura infrangere pe teren propriu in acest sezon.

0-1

1-1

1-2

1-4