Lovit de o petarda (anul trecut) in timpul partidei derbi dintre Rapid Viena si Austria Viena, portarul Georg Koch a fost nevoit sa se retraga din activitate dupa ce a ramas cu grave probleme de echilibru si de auz. "Doi idioti sunt responsabili pentru retragerea mea din activitate", a declarat cu amaraciune Koch.

"Am sperat pana in ultimul moment ca voi putea sa imi continui cariera, dar dupa indelungi chinuri mi-am dat seama ca nu are niciun rost. Doi idioti sunt responsabili pentru retragerea mea din activitate. Un lucru e clar, acesti indivizi nu ar mai trebui acceptati pe niciun stadion, daca nu vrem ca si alti fotbalisti sa pateasca ca mine", a declarat Koch, citat de Corriere dello Sport.

In varsta de 37 de ani, Georg Koch a pus cap carierei de jucator profesionist dupa mai multe luni de chinuri (are mari probleme la nivel de echilibru si auz). A debutat in fotbalul mare in 1991, la Fortuna Dusseldorf, bifand 263 de prezente in Bundesliga. Inainte de a ajunge la Rapid Viena, a castigat titlul de campion al Croatiei, in sezonul 2007-2008, cu Dinamo Zagreb.

Vezi aici accidentarea suferita de Georg Koch: