Steaua isi pastreaza sperantele pentru titlul de campioana. Echipa antrenata de Marius Lacatus a castigat meciul din etapa a 20-a impotriva Politehnicii Iasi. Stancu a marcat golul de trei puncte la inceputul meciului si a readus zambetele pe fetele stelistilor.

"Aceasta victorie poate sa ne dea incredere, dar succesul de azi n-ar valora nimic daca nu vom reusi mai multe victorii consecutive",a declarat la conferinta de presa Marius Lacatus.

"Sunt multumit de rezultat, de joc, dar nemultumit ca trebuia sa nu avem emotiile pe care le-am avut. Puteau inscrie si adversarii nostri. Ma gindeam numai la ghinion, nu la altceva. Bogdan Stancu a inscris golul decisiv al partidei. Au jucat bine, e bine ca am luat 3 puncte, sint descatusat putin. Ne-am apropiat de locul 3 acum", a declarat la finalul meciului patronul Stelei, care nu uita insa de rivali: "E mai greu sa vedem o surpriza la Dinamo, dar se poate intimpla orice".

Valeriu Argaseala spune ca Steaua a avut ghinion pentru ca si-a creat destule sanse de a inscrie, dar nu a reusit sa se distanteze: "Am avut ghinion dar sunt multumit de jocul echipei. Este foarte greu pe final de meci sa ai 1-0 cind ratezi atit de mult. Poate ca aceasta atmosfera i-a facut pe jucatori sa rateze atat. Am controlat de la cap la coada partida si asta arata alta fata a Stelei, fapt ce ne da sperante", a declarat Argaseala pentru Telesport, citat de gsp.

"Sunt multumit de joc, dar pacat ca nu am luat nici un punct. Astazi am facut ceva bun, chiar daca mai este loc de imbunatatiri. Steaua a jucat bine si nu pot spune ca sunt ghinionist in fata ei, pentru ca nu cred in superstitii. Un antrenor trebuie sa vada latura pozitiva a infrangerilor. Am avut un raspuns bun la jocul Stelei de astazi. Despre arbitraj nu vreau sa discut, dar cred ca se putea acorda al doilea cartonas galben pentru Goian, s- a vazut bine faza, mai ales ca Goian a fost schimbat imediat", a mentionat antrenorul Iasului, Cristiano Bergodi, in cadrul conferintei de presa.