"Victorie meritata de Urziceni" este concluzia la care au ajuns atat atrenorul ialomitenilor cat si cel al Pandurilor. "E cel mai bun joc al Urziceniului de cand antrenez aici", a spus bucuros Dan Petrescu, in timp ce Sorin Cartu nu contesta cele trei puncte castigate de adversara echipei sale.

Dan Petrescu s-a aratat extrem de bucuros pentru aceasta victorie, dar mai ales pentru evolutia jucatorilor sai: "Sunt foarte multumit, tinand cont ca este prima victorie dupa trei meciuri. A fost un succes mai mult decat meritat. Cred ca nu am incheiat insa un pact cu norocul, pentru ca am ratat destul de mult. Daca nu bateam in acest joc, imi pierdeam speranta pentru retur. Niciodata, de cand sunt eu la Urziceni, nu am jucat asa de bine. La pauza, le-am spus baietilor ca vom bate cu 2-0".

"Au meritat sa castige", a recunoscut si antrenorul Pandurilor, Sorin Cartu. "Au fost superiori in multe momente ale jocului, cu toate ca am pus si noi ceva probleme. La greselile pe care le-am facut, nu se putea spera la mai mult. M-au multumit Raskovic si Tremonti, si cred ca daca erau ajutati mai mult din linia de mijloc, aveam mai multe sanse".