Steaua trece printr-o perioada nefasta, dar Goian le transmite dinamovistilor sa nu se bucure inca pentru ca "nu stiu daca o sa-i vad atat de bine si la sfarsitul campionatului". Goian si Ogararu nici nu se mai gandesc la titlu, mai mult, cei doi abia mai cred in sansele Stelei de a prinde un loc pe podium.

"Sa nu ne poarte Dinamo noua de grija, ei sa fie foarte atenti pentru ca nu stiu daca o sa ii vad atat de bine la finalul campionatului. Poate ar fi mai bine nici in Intertoto sa nu jucam, ca noi tot am jucat in cupele europene, ar fi bine sa ne mai odihnim si noi putin", a spus Dorin Goian, deranjat de afirmatiile actionarului dinamovist Vasile Turcu.

"Este greu de prins locul 2 sau 3, deoarece pe langa Dinamo mai sunt alte 4-5 echipe in fata noastra. Daca am fi fost pe locul 2, am fi avut dreptul sa facem si noi calcule. Rezultatele mai putin bune de la Steaua si evolutiile sterse pot duce la neconvocarea la nationala", a mai spus ingrijorat stelistul.

Goian si George Ogararu au prefatat meciul cu Poli Iasi, de sambata, cei doi stelisti cerand ajutorul suporterilor pe Ghencea."Atmosfera creata de suporteri afecteaza echipa si cred ca ei ar trebui sa fie constienti de asta. Neindeplinirea obiectivului ar fi un esec pentru noi", a spus Ogararu, care a fost completat de Goian: "Dorim ca la meciul cu Poli Iasi sa nu mai fie injurata conducerea, dar stim ca acest lucru nu se va intampla. O victorie in acest meci ne-ar da moral pentru a obtine si alte victorii".