Atat cei de la Dinamo cat si cei de la Rapid sunt multumiti ca se vor intalni in sferturile Cupei Romaniei. Cele doua echipe se vor intalni in campionat, pe 4 aprilie, cu 11 zile inainte de meciul din Cupa.

"Asta nu e sfert de finala, asta e finala", a spus si antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic. "Nu am avut ghinion, pentru ca ii cunosc destul de bine. Sunt doua echipe care se lupta si la campionat, dar asta e, nu avem ce sa facem. Sansele sunt 50-50. Stiu ca am obiectiv cupa si campionatul, dar pentru mine primordial este sa castig titlul", a mai spus Rednic.

Marius Niculae e multumit de adversarul din sferturi - ”Si daca am picat cu Rapid, ce? Un adversar foarte bun, pe care sper sa-l invingem. Din acest motiv este si frumoasa Cupa Romaniei. Eu as fi vrut sa picam cu Steaua, dar ei mereu parasesc aceasta competitie foarte devreme, asa ca sunt multumit si cu Rapid”. (www.dinamovisti.ro)

George Copos ii ia peste picior pe dinamovisti: "Mai bine nu s-ar mai fi tras la sorti, dar daca tot s-a tras, le propun celor de la Dinamo arbitrul perfect pentru meciul din Cupa: Tiberiu Lajos". (rapidisti.ro)

Nae Manea, director tehnic Rapid: "In aceasta faza eu cred ca orice echipa era periculoasa. Sigur, e un derby, dar daca asa au decis sortii. Cred ca pe Dinamo o va interesa mai mult campionatul, pe noi ne intereseaza mai mult Cupa. Vor fi meciuri dificile. Prefer Dinamo decat o echipa mai slaba pentru ca meciul e deschis oricarui rezultat. Daca intalneam o echipa mai slaba era mai dificil pentru ca se mobilizau altfel impotriva Rapidului." (gsptv)